KAPPEN MET APPEN IN 5 STAPPEN

Alle woensdagen van januari 2018 publiceerden we een column met tips en ideeën om jouw goede voornemen vol te houden. Hieronder kun je ze nalezen:

Klik hier voor column nummer 1.

Klik hier voor column nummer 2.

Klik hier voor column nummer 3.

Klik hier voor column nummer 4.

Klik hier voor column nummer 5.

Volhouden dus!

En verder klik je hier om een paar andere columns te lezen.

Samen veilig op weg!
Ronald

KAPPEN MET APPEN IN VIJF STAPPEN - DOE MEE

7 gedachten over “KAPPEN MET APPEN IN 5 STAPPEN

Voeg uw reactie toe

 1. Beetje schijnheilige actie dit. 25 jaar gebruik je de smartphone in de auto met alle risico’s van dien. En nu je gestopt ben, moet heel nederland dit weten. Je wil dat het rijbewijs wordt ingenomen en de boetes hoger moeten. Lever je rijbewijs maar in dan en betaal de boetes. Je hebt tenslotte genoeg levens op het spel gezet al die keren dat je met de smartphone in je klauw achter het stuur zat.
  Btw. Ik ben geen smartphone gebruiker.

  Like

  1. Bedankt voor je reactie @Smart. Ik begrijp wat je bedoelt. Mijn instelling is: Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. Ik ben tot inkeer gekomen en probeer nu zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te motiveren om ook te stoppen met smartphonegebruik in het verkeer. Dat werkt tot nu toe wel, want ik heb in de eerste weken al van een handvol mensen te horen gekregen dat ze door mijn columns de smartphone onderweg ook niet meer gebruiken. Dat is hoopgevend en zal een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. Daar hebben we allemaal wat aan.

   Like

 2. De smartphone zoals wij hem kennen begint in 2007 met de iPhone dus 25 jaar is een ruim begrip, de enigste zonde waar ik hem in de auto nog voor gebruik is Google Maps als route begeleiding en met het het scherm uit maar daar blijft het bij of als ik in de file stil sta even het thuisfront bellen dat het laat wordt maar dan sta je wel stil.

  Like

  1. Hallo Jilles, dank voor je reactie. En ja, dat klopt. Het begon zo’n 25 jaar geleden met mijn eerste mobiele telefoon. Daarbij was handsfree bellen nog niet van toepassing. Intussen heeft het zich ontwikkeld tot smartphone. Meer details in de ‘historie’ column.

   Like

 3. Je hebt helemaal gelijk! Ik erger me ook aan mijn eigen gedrag. Ik stop er ook mee. Ook met appen voor het stoplicht. Ook met google maps op mijn telefoon. Ga gelijk een ouderwetse tomtom bestellen. Dank je wel!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑